Sneeuwklassen

Beste ouders,

Corona is ondertussen dichterbij gekomen en de regels werden weer strenger. Ook onze school bleef niet gespaard van besmettingen.

In code oranje mogen we als school geen reizen meer organiseren. Hoe lang deze code nog zal gelden weet niemand.

Na overleg met het schoolbestuur, de preventiedienst en het ministerie van onderwijs hebben wij samen beslist om de sneeuwklassen te annuleren.  In deze omstandigheden is het niet verantwoord om een groep leerlingen en leerkrachten naar Italië te laten vertrekken. Gezondheid gaat immers boven alles.

Wij zijn blij dat de wafelverkoop nog heeft kunnen plaatsvinden en uiteraard zal deze opbrengst gebruikt worden om andere schoolse zaken aan te kopen die onze kinderen ten goede komen. Indien mogelijk proberen we voor onze vijfde- en zesdeklassers nog iets leuks en coronaproof te organiseren maar dit kunnen we nu nog niet beloven. Tijd brengt raad.

Alle ouders zullen het reeds betaalde bedrag volledig terugbetaald krijgen. Eind november volgt er hierover meer informatie. De boekhouding van het schoolbestuur zal tegen dan een procedure uitwerken.

We hopen dat jullie begrip hebben voor deze beslissing en danken jullie voor het vertrouwen.

Vriendelijke groeten,

Directie en  sneeuwklassenteam