Amy - middagbewaking

Ik vind het zo fijn om middagtoezicht te doen samen met juf Petra! Graag ben ik buiten samen met de kinderen door het jaar heen. Ik hoor hen graag vertellen over hun levens en interesses, de leuke en minder leuke dingen, van een nieuwe puppy tot een pijntje aan de knie of een ruzie die ze daarna zelf opgelost krijgen. Van hoofdberoep ben ik muzikant en viooljuf. Ik speel in verschillende groepen en orkesten en geef les aan de muziekschool in Herentals. Meestal heb ik een paar leerlingen die van Morkhoven komen. Sinds 1 januari 2021 wandel ik elke dag en raap ik zwerfvuil op. Tegen juni van 2021 heb ik  500 km gewandeld en 70 kilo zwerfvuil verzameld. Hoeveel zal dat zijn in 2030?!? Je hoort aan mijn accent dat ik niet van hier ben. Ik woon sinds 2006 in België en ben ondertussen een trotse Belgische burger geworden, maar van geboorte kom ik uit Amerika, van Texas.